підручник технологія приготування борошняних кондитерських виробів
В учебнике приведена технология приготовления широкого ассортиментов кондитерских изделий из разных видов теста. Ко всем изделиям прилагаются. Технология приготовления мучных кондитерских изделий. Ко всем изделиям прилагаются рецептуры. Предлагаются рецепты национальной кухни и мучных изделий пониженной калорийности. До всіх виробів додаються рецептури. Академическая и специальная литература. Учебник издательство. Отсканированные страницы количество страниц. Освещены вопросы организации работы кондитерского цеха и представлена товароведческая характеристика сырья. Скачать быстро зайцева г. Можно по следующим ссылкам. У вас нет прав для просмотра скрытого текста. Возможно вы не авторизированны на сайте.
Рекомендуем вам пройти быструю регистрирацию либо зайти на сайт под своим именем. Популярные книги за неделю. Высококачественные ламповые усилители звуковой частоты (мрб - 1235, 2000, djvu). Скачать журнал зайцева г. 27 - 09 - 2011 просмотров. Навчально - практичний посібник. Видання перероблене і доповнен. В робочому зошиті матеріал поданий до теми. Можна використовувати на уроках теоретичного та практичного циклу.
Заказать учебную работу.
5(075) рішення колегії міністерства освіти і науки україни від 14. Кулинария год издания. — настоящая находка для книголюбов вне зависимости от возраста и предпочтений. Украинский технология приготовления мучных кондитерских изделий. В учебнике ввергнута технология приготовления машистого ассортиментов кондитерских изделий из неодинаковых обликов теста. До цієї групи виробів належать борошняні страви, борошняні кулінарні вироби, здобні хлібобулочні вироби, борошняні кондитерські вироби. При цьому значну увагу приділяють організації централізованого виробництва, за якого можлива механізація багатьох трудомістких операцій (замішування і розкочування тіста, збивання кремів, виготовлення помадки та ін. ), а також використання напівфабрикатів промислового виробництва. Борошняні вироби виготовляють із різних видів тіста. Залежно від подальшого використання воно має. Кількість переглядів. Борошняні кондитерські вироби є великою групою різноманітних, переважно здобних виробів з високим вмістом цукру, жиру, білкових речовин. Вони характеризуються високою поживністю, енергетичною цінністю і вживаються не тільки як ласощі, але і деякі з них замість хліба. Його виготовляють з борошна пшеничного вищого, 1 - го і 2 - го сортів, а також з борошна вівсяного з додаванням цукру, жирів, молочних продуктів, ароматичних речовин, хімічних розпушувачів. і у ~орошняні кондитерські вироби мають велике зна - чення у харчуванні населення. У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається нагальна необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту.
Шукаючи нові смакові властивості виробів, крім впровадження нових оригінальних рецептів, можна застосовувати різні поєднання вже існуючих напівфабрикатів і сировини. В умовах сучасного виробництва кондитер повинен володіти певними знаннями і необхідними практичними навичками.
Коментарі
Дописати коментар