підручник організація обслуговування у закладах ресторанного господарства пятницька н.о.
Центр учбової літератури, 2011. Дана характеристика матеріально - технічної бази як необхідної передумови організації пр. Центр учбової літератури, 2011 – 584. Дана характеристика матеріально - технічної бази як необхідної передумови. – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри готельного і ресторанного бі. Знесу харківського державного університету харчування і торгівлі; калакура м. – кандидат технічних наук, професор, завідувач кафедри технології харчування. Затверджено міністерством освіти і науки україни для студентів вищих навчальних закладів. – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри. Популярные книги за неделю. Высококачественные ламповые усилители звуковой частоты (мрб - 1235, 2000, djvu). Учебник для вузов издательство. Национальный торгово - экономический университет isbn. Отсканированные страницы количество страниц. В учебнике раскрыта сущность организации процесса обслуживания в заведениях ресторанного хозяйства разных типов и классов. Раскрыты особенности организации процесса обслуживания в ресторанах, барах, в заведениях ресторанного хозяйства при отелях. Заклади ресторанного господарства. Правила роботи закладів (підприємств) рг. Наказ міністерства економіки з питань європейської інтеграції україни від 27. Кнтеу, київський національний торговельно - економічний університет, 2005, похоже, что это. Кнтеу, київський національний торговельно - економічний університет, 2005, похоже, что это 1 - е издание.
Наводяться вимоги до виробничих та торгових приміщень. Дається характеристика посуду, устаткуванню та білизні. В посібнику наводяться основні види меню, правила подачі холодних і гарячих закусок, страв і напоїв, зокрема лікеро - горілчаних виробів і вин, правила їх підбору і подачі. Бари – найпоширеніший тип закладів ресторанного господарства при готелі. Залежно від місця розташування, бари можуть класифікуватись як вестибюльні (лоббі - бар), ресторанні, допоміжні, бенкетні, при басейні, фітнес - центрі, сауні, міні - бари в номерах готелю, поверхові тощо. Асортимент страв обмежений і включає декілька складних бутербродів – асорті, незначну кількість холодних закусок, дві - три нескладні гарячі закуски; два - три види десерту; гарячі напої. Послуги закладів ресторанного господарства є важливим елементом обслугову - вання туристів. Проаналізовано літературні джерела, присвячені дослідженню орга - нізації харчування у різних видах туризму.
П’ятницька; м - во освіти і науки україни, київський нац. Торговельно - економічний ун - т. Висвітлені основні правила подавання страв і напоїв, культури їх споживання. ) доступные файлы (1). Проектування закладів ресторанного господарства.
Коментарі
Дописати коментар